Tips en advies

Fiets advies op maat 

Welke fiets past bij mij: vakkundigheid en goed advies bij dé fietsspecialist

Een fiets moet bij je passen. Interbikes is dé fietsspecialist van de regio waar je wordt geholpen door verkopers met kennis van de producten en affiniteit met fietsen. Voor ons geen snelle verkopen. Wij willen dat je de fiets ook na een paar maanden nog steeds als de beste koop ziet. Heb je een zadel gekocht wat toch niet zo lekker zit? Geen probleem; je kunt het zadel gewoon omruilen voor een ander. Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn en doen niet moeilijk als je je later bedenkt.

Maak een proefrit

Naast deskundig advies bieden we je ook alle mogelijkheid om vrijblijvend een aantal fietsen te testen. Want alleen op die manier kun je goed beoordelen wat het beste bij je past. Onze medewerkers nemen alle tijd om de voor- en nadelen met je te bespreken en zelf te laten ontdekken welke fiets het beste bij jou past.

Fiets kopen? Oriënteer je gerust via internet, maar koop hem wel bij een fietsspecialist

Tegenwoordig is bijna alles via internet te koop, waaronder ook veel fietsen. Deze fietsen worden veelal met korting aangeboden. Sommige producten lenen zich prima om op internet te kopen, maar voor de aanschaf van een fiets heb  je advies op maat nodig. De fiets moet perfect voor je afgesteld worden en je wil natuurlijk bij een vakman terecht kunnen voor de goede aftersales. Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar!
 Eco cheques

Bij InterBikes kunt u alle betalingen uitvoeren met eco cheques: nieuwe fietsen, accessoires en herstellingen.
 Fietssleutel kwijt?

Indien je de sleutel van een Axa slot kwijt bent dan kan je een reservesleutel aanvragen bij de fabrikant via onderstaande link. Heb je met spoed een sleutel nodig, vermeld dit dan bij je bestelling. Let op! Indien je fiets verzekerd is dien je je verzekeraar op de hoogte te brengen van deze kopie van de sleutel. Je mag maximaal één kopiesleutel hebben ter vervanging van een verloren sleutel. Als je je andere sleutel verliest, moet je een nieuw slot aanschaffen.

https://keyservice.axa-stenman.com 
 De bedrijfsfiets: een aantrekkelijk gegeven

Dit is een WIN/WIN situatie.

Voor uw medewerkers = de FIETS:
- een extra verloning volledig belastingvrij.
- het transportmiddel bij uitstek op weg van/naar het werk of gewoon als quality time in de vrije tijd.
- cumuleerbaar met een bedrijfswagen en een fietspremie.
- Gezondere en tevreden medewerkers

Voor uw onderneming = de FIETSAANKOOP of -SCHENKING :
- fiscaal bijzonder aantrekkelijk; zelfs een e-bike.
- gezondere en tevreden medewerkers.
- besparen op parkeer- en autokosten.
- geen fileleed.
- zonder belasting als voordeel van alle aard.
- 120% in kosten te brengen; ook alle fietstoebehoren. 

Vraag vrijblijvend naar een offerte. Wij bieden u een voorstel op maat aan rekening houdend met uw budget, aantal aan te schaffen fietsen en andere wensen  


Fietsverzekering ENRA

Uw fiets is meer dan een vervoermiddel. Hij is uw hobby en passie. Dus springt u er voorzichtig mee om. Maar hoe zorgzaam u ook bent, er kan altijd iets fout gaan. Daarom kunt u kiezen uit een diefstal of omnium dekking. Zonder ingewikkeld papierwerk en zonder dure premie.

Bereken nu zelf uw premie: http://www.enra.be