Waarom koop je jouw fiets best in een winkel?

Waarom koop je jouw fiets best in een winkel?

1. Fiets voor een scherpe prijs 

Service staat voor ons op nummer een! Daarnaast is de prijs natuurlijk ook van belang voor uw portemonnee. Wij van InterBikes bieden het u allebei, zowel een scherpe prijs als een goede service.


2. Persoonlijke service en advies

InterBikes biedt al jarenlang persoonlijk advies en service met een glimlach. Al ons personeel is goed op de hoogte van de nieuw ontwikkelingen en hoopt u ten alle tijden goed te kunnen helpen met hun kennis en kunde. Heeft u advies of hulp nodig? Schroom niet: kom gerust langs bij InterBikes en maak een proefrit.


3. GRATIS! vakkundige afstelling 

Tijdens de aflevering stellen wij de hoogte van het stuur en zadel af op uw wensen en optimale fietshouding.
Bij aankoop van een racefiets krijg je ook een gratis opmeting via BikeFitting.


4. GRATIS! rijklaar afgemonteerd

Uw fiets is van fabriek af niet rijklaar. Wij zijn gespecialiseerd in het afmonteren en afstellen van uw fiets en maken uw fiets kosteloos rijklaar.


5. GRATIS! eerste servicebeurt + korting op de 2e en 3e servicebeurt

Onderhoud is van groot belang voor het behoud van uw fiets. U krijgt dan ook van ons de eerste servicebeurt gratis. Tijdens de servicebeurt wordt uw fiets geheel nagekeken en indien nodig worden alle onderdelen afgesteld. Denk hierbij aan spaken, remmen en de versnelling.
Ook voor het 2e en 3e onderhoud krijgt u bij InterBikes een korting op het werkloon.


6. GRATIS! montage van accessoires

Bij aankoop van uw fiets in de winkel monteren wij gelijktijdig met de montage van uw fiets gratis de door u gekozen accessoires. Denk hierbij aan een kinderzitje, fietsmand of fietscomputer enz.


7. GRATIS! leenfiets tijdens reparatie

Indien beschikbaar bieden wij u vervangend vervoer tijdens reparatie of onderhoud aan uw fiets door middel van een leenfiets. Deze leenfiets kunt u geheel kosteloos in gebruik nemen na het inplannen van de reparatie en/of het onderhoud.


8. Zadelomruilservice

Indien u last heeft van zadelpijn mag u uw zadel omruilen tot en met 3 weken na aankoop. U hoeft dus geen zorgen te hebben dat uw nieuwe fiets niet lekker zit.
Het zadel kan ook onmiddellijk bij aankoop gewisseld worden door een ander indien gewenst. Het prijsverschil wordt dan gewoon verrekend.


9. Snelservice bij reparatie

Wij streven ernaar u altijd zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer wij uw fiets niet direct kunnen repareren zullen wij de reparatie zo snel mogelijk inplannen. 
Het internet kan u fiets niet herstellen.  Koop je fiets waar je nadien nog terecht kan.