Nieuws

Extra fabrieksgarantie met FietsZeker

30-01-2024

Verleng je garantie op fietsplezier met FietsZeker!  Wil je langer dan de standaard fabrieksgarantie zeker zijn van fietsplezier met je e-bike? Kies dan voor de FietsZeker garantieverlenging! Daarmee geniet je bij InterBikes zorgeloos en gegarandeerd van extra lang fietsplezier!  Standaard beschikt je e-bike over 2 jaar fabrieksgarantie. Geen overbodige luxe, zeker omdat je e-..

Review policy

08-11-2022

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform v..

Levensduur en tips voor onderhoud van de batterij

07-11-2020

De levensduur van de batterij hangt van veel factoren af. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips opvolgen, welke de levensduur van de batterij ten goede komen.  Li-Ion batterijen hebben na aankoop +/- 5 ladingen/ontladingen nodig om op hun maximale kracht te komen. In de eerste fase worden de cellen van de accu gevorm..

Aandachtspunten bij een nieuwe elektrische fiets

07-11-2020

Banden: 4 kg/bar druk. Op de voorband eventueel iets minder druk, voor een hoger comfort en een betere baanligging. Verlichting: Bij naafdynamo, aan/uit schakelen op koplamp. Bij voeding op batterij, aan/uit schakelen op remote. Remmen: voorzichtig met de krachtige voorrem. Batterij: zie voor alle info: "Levensduur en tips voor onderhoud van de batterij". Ketting: smer..

Waarom koop je jouw fiets best in een winkel?

05-01-2018

1. Fiets voor een scherpe prijs  Service staat voor ons op nummer een! Daarnaast is de prijs natuurlijk ook van belang voor uw portemonnee. Wij van InterBikes bieden het u allebei, zowel een scherpe prijs als een goede service. 2. Persoonlijke service en advies InterBikes biedt al jarenlang persoonlijk advies en service met een glimlach. Al ons personeel is goed op de hoogte van de nie..