Nieuws

Levensduur en tips voor onderhoud van de batterij

07-11-2020

De levensduur van de batterij hangt van veel factoren af. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips opvolgen, welke de levensduur van de batterij ten goede komen.  Li-Ion batterijen hebben na aankoop +/- 5 ladingen/ontladingen nodig om op hun maximale kracht te komen. In de eerste fase worden de cellen van de accu gevorm..

Aandachtspunten bij een nieuwe elektrische fiets

07-11-2020

Banden: 4 kg/bar druk. Op de voorband eventueel iets minder druk, voor een hoger comfort en een betere baanligging. Verlichting: Bij naafdynamo, aan/uit schakelen op koplamp. Bij voeding op batterij, aan/uit schakelen op remote. Remmen: voorzichtig met de krachtige voorrem. Batterij: zie voor alle info: "Levensduur en tips voor onderhoud van de batterij". Ketting: smer..

Waarom koop je jouw fiets best in een winkel?

05-01-2018

1. Fiets voor een scherpe prijs  Service staat voor ons op nummer een! Daarnaast is de prijs natuurlijk ook van belang voor uw portemonnee. Wij van InterBikes bieden het u allebei, zowel een scherpe prijs als een goede service. 2. Persoonlijke service en advies InterBikes biedt al jarenlang persoonlijk advies en service met een glimlach. Al ons personeel is goed op de hoogte van de nie..