Gazelle Ultimate Speed 380 2021

Specificaties

Merk Gazelle

Beschrijving

Assortiment: niet alle beschikbare modellen staan op onze webshop.

 
  • * Gemakkelijk fietsen met krachtige ondersteuning tot 45km/u
  • * Hoog veercomfort op slecht wegdek door verende voorvork
  • * Moeiteloos en traploos schakelen door gebruik van Enviolo Trekking naaf
  • * Aluminium frame wat dankzij stijfheid de fiets erg stabiel maakt
  • * 500 Wh accu

Op de gezonde tour naar je werk toe is natuurlijk altijd fijn. Maar met de Ultimate Speed 380 maak je er ook nog een heel snel tochtje van. De fiets haalt maar liefst snelheden van 45 kilometer per uur. De accu en motor van de fiets zitten in het frame geïntegreerd. In combinatie met het hoogwaardige en dynamische systeem is de fietst heerlijk stabiel. De fietst schakelt traploos, wat deze fiets, samen met de ergonomische handvatten, brede anti-lek banden en verende voorvork , een zeer comfortabele fiets maakt.

De fiets wordt ondersteund door de betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor. Daarnaast heeft de fiets een stijf frame en een Enviolo Trekking naaf. Dit is een traploze versnellingsnaaf waarmee je eigenlijk altijd in de juiste versnelling zit. Verder maakt deze fiets gebruik van Magura MT4e hydraulische schijfremmen, een verende voorvork, een verende zadelpen en een te verstellen stuurpen. Met de 500 Wh accu heb je een grote actieradius, wat de fiets perfect maakt voor woon-werkverkeer.

Een razendsnelle fiets die ook nog eens uiterst comfortabel is. Gegarandeerd fietsplezier! Let wel op, bij een Speed Pedelec komen extra regels kijken, zoals helmplicht en registratie van het kenteken. Daarnaast gelden alle regels die ook voor brommers gelden.

*** Mogelijkheid 2de batterij te koppelen op een herenframe  ****

Gazelle Ultimate Speed 380 2021

Gazelle Ultimate Speed 380 2021
4.699,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken