Gazelle Arroyo C7+ HMB 500Wh
Gazelle Arroyo C7+ HMB 500Wh

Specificaties

Merk Gazelle

Beschrijving

Assortiment: niet alle beschikbare modellen staan op onze webshop.
 

ARROYO C7+ HMB

Je beweegt zorgeloos over de weg op de Arroyo C7+ HMB. Dankzij het comfortabele frame en de extra krachtige en zeer stille Bosch middenmotor is geen terrein onbegaanbaar. Heuvelop of in de stad. De Arroyo C7+ HMB kan het allemaal aan.
 

  • Frame met optimale stabiliteit
  • Brede banden voor optimaal comfort
  • Snel en krachtig remmen dankzij Magura
  • Geïntegreerde verlichting met zeer heldere lichtstraal om nog beter te zien en gezien te worden

Dames framemaat 46-49-53-57
 

BOSCH ACTIVE LINE

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 48 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Bij een Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor heb je keuze uit drie verschillende accu's: zilver, goud en platina.

Gazelle Arroyo C7+ HMB 500Wh

Fietsen
2.999,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken