Referenties

Stefaan Vigneron

Fietswinkels zijn er genoeg, maar, de meesten proberen enkel iets aan te smeren of te verkopen en laten jou daarna aan je lot over.

Tot ik bij InterBikes terecht kwam. Ik zocht een MTB, maar, daar ik niet van de grootste ben, is het soms moeilijk juiste frame maat te vinden.

Echter, ik was enorm onder de indruk van de service en kennis van zaken bij InterBikes. Ze wisten direct welke fiets het best bij me zou passen. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt. De MTB fiets werd onmiddelijk klaargemaakt naar mijn wensen. Alsook de service na verkoop kunnen andere winkels iets van leren. Snelle service en tip top in orde. Al is het voor een kleinigheid, ze maken steeds tijd voor jou.

InterBikes is zeker een aanrader.!

 


 

Inge Staes

Deze winkel staat voor top service en prachtige super kwaliteit fietsen. Dank u voor de tijd die u genomen heeft op me vandaag wijs te maken in de wereld van de ebike. Inge


 

Gerry Stroobants

Als je bij Interbikes binnenkomt wordt je hartelijk onthaald door Stephan en zijn team, het is altijd leuk om een keer een "klapke" te gaan doen, is het niet met Stephan dan wel met Jonas of Temo.

Je kan er altijd terecht voor professionele raad. Je fiets krijg je terug in tiptop conditie en je hoeft er niet lang op te wachten.
Bij Interbikes is altijd een ruim aanbod van fietsen, onderdelen en kledij en daardoor is het bij Stephan altijd een beetje Sinterklaas.

Vind je iets niet zoek Stephan tot hij het gevonden heeft en zorgt er dan voor dat je het snel in je bezit hebt. Kortom bij Interbikes mag je een superservice verwachten.

Een tevreden klant,
Gerry Stroobants


 

Robert Florquin

Beste Stephan De Wolf,
Ik hou eraan je te bedanken voor de geleverde inspanningen om mij als toekomstige klant overtuigen te hebben van bij u te kopen en wel het merk KALKHOFF, iets waarin u geslaagd bent.
Vooral wil ik de nadruk leggen op de volgende punten.
-1° U hebt me een fiets ter beschikking gesteld tijdens een weekend om de kwaliteiten er van te ontdekken.
-2° Tevens bedankt ik je voor de persoonlijke tussenkomst om via de invoerder me toch de gelegenheid te bieden verder te kunnen rijden op een elektrische fiets tot de levering van mijn bestelling. Hier hebt u een gedeelde verantwoordelijkheid genomen om in de eerste fase verder te mogen rijden op uw testfiets, die nadien zal vervangen worden door deze van de invoerder.
-3° Wat mij sterk is opgevallen is de manier waarop uw personeel eenzijdig het huis op een natuurlijke wijze vertegenwoordigt, bravo voor deze sfeer. Ik kreeg op al mijn vragen de juiste gepaste antwoorden.
-4° Dit alles samen geeft me een tevreden gevoel, dat ik de juiste beslissing heb genomen bij u te kopen alhoewel de afstand van mijn thuis tot bij u altijd 60 KMS blijft.
-5° Heb ook kunnen vaststellen dat de klanten die binnen kwamen voor herstellingen zich thuis voelden.

Deze punten geven me grote voldoening om bij u mijn aankoop te plaatsen. 


 

Patrick Vanhauw

Prima advies bij aankoop van mijn allereerste racefiets (als complete leek).
Volledig vrijblijvend, geen opdringerig gedoe (zelfs niet om mij een klasse hoger te verkopen).

Iedereen (winkel en reparatie) geeft met plezier wat extra uitleg van zodra ze merken dat je wel wat meer wenst te weten. Hieruit blijkt ook de kennis van zaken, hetgeen je geruststelt als je een reparatie hebt.

Ik voel me niet de zoveelste klant, maar werkelijk KLANT zoals het hoort te zijn.

Bedankt allemaal voor de vriendelijkheid en de service die jullie verlenen.

Vriendelijke groeten
Patrick Vanhauw 


 

Gert Holsbeekx

Een zeer tevreden klant sinds eind 2011! Wat ik als zeer aangenaam ervaar bij INTERBIKES, is de aanpak op het niveau van de klant.

Ben je beginner of reeds gevorderde? Het hele team staat steeds paraat met raad en daad met oor naar jouw specifieke vragen en noden.

INTERBIKES heeft daarnaast ook een groot aanbod met verschillende merken van fietsen, onderdelen en accessoires.
Hier krijg je dus geen merk gebonden praatjes of verkooptrucs, het maakt niet uit of de fiets die bij je past nu een Cube, Specialized, Koga, .... is.

Prima service na-verkoop met de klant centraal.


 

Georges Vandenhove

Ik ben nu ongeveer vier jaar klant bij Interbikes zowel voor race, mountain en city bike en heb gedurende al die jaren steeds mogen genieten van een uitstekende service en dit van de ganse equipe. Met wie je ook contact hebt, het is steeds even vriendelijk, correct en professioneel.

Wat ik ook ten zeerste apprecieer, is dat herstelling stipt per de afgesproken timing gebeuren, dat is echt wel heel belangrijk als je een fervent fietser bent zoals ik.
Het uitgebreide gamma, niet enkel van fietsen maar ook van toebehoren en de mogelijkheid om gespecialiseerd advies te krijgen van iedereen in het team is van een uitzonderlijk niveau.

Interbikes is echt een aanrader en ik wens bij deze het ganse team nog veel succes toe in de toekomst.


 

Timmy Mues

Ben al in tal van fietswinkels geweest maar deze vind ik toch wel een aanrader.
Heel vriendelijke mensen en als je vragen of meer uitleg over een fiets wil, nemen ze hier toch wel hun tijd om deze te beantwoorden. Hier wordt er echt naar de klant geluisterd!
Ook de service is top, niets op aan te merken.


 

Alain Colson

Waarom InterBikes? Wel omdat Stephan en zijn ploeg super toffe mensen zijn die
hun vak goed kennen en altijd voor u klaar staan om u te helpen en dit met de smile.

 


 

 

Gert Vanvuchelen

Reeds 4 jaar ben ik een heel tevreden klant van Interbikes!
Vanaf de eerste dag werd ik hartelijk ontvangen door Stephan en zijn topteam mekaniekers.

Niet voor niets kocht ikzelf reeds 3 fietsen bij Interbikes, een goede fiets kost natuurlijk heel wat geld en dat wil je niet zomaar eender waar uitgeven zonder zeker te zijn van een goede en betrouwbare service en dienst naverkoop.

De mekaniekers van Stephan ken ik ondertussen heel goed, die mannen staan altijd klaar om te helpen!
Ik plande dit jaar een lange fietsreis met pak en zak,door berg en dal en door verschillende landen.
Onderweg wou ik natuurlijk mijn fiets zelf kunnen herstellen indien dit nodig zou zijn.
Zo kreeg ik van de mekaniekers en van Stephan heel nuttige uitleg hoe ik bijvoorbeeld zelf mijn lagers van de wielen en van de trapas kon vervangen onderweg , of het herstellen van hydraulische remmen indien deze stuk zouden gaan , ik leerde mede door een goede uitleg van het team van Interbikes hoe ik zelf een slag uit mijn wiel kon halen, enzovoort enzovoort.
De fietsreis verliep uitstekend en zonder noemenswaardige defecten omdat mijn fiets klaargestoomd was tot in de details, en dit grotendeels door de hulp en de uitleg van Stephan en zijn team!

Ondertussen kochten meerdere vrienden op mijn aanraden zelf één of meerdere fietsen bij Interbikes, eveneens tevreden van de aankoop en van de dienst naverkoop!

Doe zo verder mannen van Interbikes, dit maakt het fietsen nog veel leuker!

Groeten,
Gert Vanvuchelen
Een tevreden klant


 

Familie Serré

Een breed gamma van kwaliteitsfietsen. Professionele en vlotte service op maat van de klant. Zo hebben wij ‘INTERBIKES’ sinds enkele jaren leren kennen. Jullie trekkingfietsen hebben ondertussen o.a. Lourdes, Venetië en Amsterdam gezien. Met onze koersfietsen ‘Focus’ en ‘Specialized’ doen we in het voorjaar vele fietsklassiekers aan. Ook in de cols doen ze het schitterend. Licht voor het klimwerk en stabiel tijdens een snelle afdaling. Jullie fietsen stonden en staan garant voor letterlijk tienduizenden kilometers onbezorgd fietsplezier.

Familie SERRÉ uit Linter